KALASTAJATILA WANHA

Kalastajatila Wanha sijaitsee meren rannalla ja henkii historian havinaa. Päärakennus on 100 -vuotias hirsitalovanhus. Pihapiiri on kulttuurihistoriallisesti arvokas ympäristö vanhoine puineen ja kallioineen. 

Aallonmurtajalle viime vuosisadan alussa rakennettu rantahuone ja sen vierellä keinuva puuvene huokuvat merellistä tunnelmaa. Kalastajatila Wanhalla jatkamme kalastajatorpan perinnettä harrastamalla kotitarvekalastusta lähivesillä ja Merikarvian saaristossa. Veneily rauhallisesti putputtavalla tervantuoksuisella puufiskarilla luonnonkauniissa Ouran saaristossa on suorastaan lumoavaa. Ouran karikkoisen jylhät maisemat ovat loputon inspiraation lähde.

WANHA DESIGN

Kalastajatila Wanhalla valmistuu upeita suomalaisia käsityötuotteita, joissa on wanhanajan tunnelmaa. WANHA DESIGN tuotteet tarjoavat eettisen, ekologisen ja käsityöperinnettä kunnioittavan vaihtoehdon miettiessäsi lahja- tai sisustustuotteen ostoa.

Kaikki tuotteet valmistetaan puhtaasti suomalaisena käsityönä, pääosin kotimaisista materiaaleista ja lähiseudun materiaalitarjontaa hyödyntäen.

Wanhan pihapiirissä toimii myös keramiikkastudio, jossa valmistuu merellistä aava KERAMIIKKAA. Keramiikkastudio on avoinna lauantaisin kesä-elokussa klo 11-16, Tervetuloa!